Utorak, Veljača 28, 2017
Predsjednik CEIK-a braća Seljan i Planinarskog saveza grada Karlovca Mladen Kuka danas je gostovao na prvom programu HTV-a u emisiji "Dobro jutro Hrvatska". Povod pozivu na gostovanju u ovoj vrlo gledanoj emisiji na nacionalnoj TV je obilježavanje 100-te obljetnice smrti Mirka Seljana koja se podudara i sa najvećim Mirkovim otkrićem, a to je njegovo otkriće arheološkog lokaliteta Gran Pajaten u Peru-u (1913-2013).
 U emisiji je dat i osvrt na netom završenu ekspediciju CEIK-a u području Bolivara u Peru-u. Predsjednik CEIK-a izrazio je veliko zadovoljstvo što su Hrvatske pošte prihvatile njegov prijedlog i obrazloženje za izdavanjem poštanske marke sa likom Mirka Seljana koje se planira u jesen 2013. god. Također istaknuo je u nekoliko navrata i bezrezervnu podršku i veliku ulogu gradonačelnika grada Karlovca Damira Jelića kao i pročelnice odjela Društvenih djelatnosti grada Karlovca na čelu sa gđom Andrejom Navijalić u realizaciji ovog povijesnog projekta.
akon televizijskog gostovanja Mladen Kuka nastavio odmah sa gostovanjima  i u radijskim  emisijama "Hrvatskog radija" i Glasa Hrvatske sa voditeljicom Silvijom Bjondom a tema su bili Hrvatski istraživači sa naglaskom na Hermanu Štigliću a često puta su spomenuta i braća Seljan.
 
Na slici : (Mirko i Slavko.......ups.......) Mirko Fodor voditelj i Mladen Kuka gost u emisiji Dobro jutro Hrvatska.
 
Mirko Fodor i Mladen Kuka